söndag 19 april 2015

Ett barns största önskan :)

Tjena Tjena!
Äntligen så är jag tillbaka med en otroligt rolig uppdatering! Förra gången jag skrev här så snackade jag om att jag hade en rolig grej att berätta för er och att jag inte kunde riktigt berätta det då, men nu så kan jag äntligen berätta!

För ungefär en månad sedan så ansökte jag till en audition och jag fick meddelandet att dem ville att jag skulle komma. Så jag gick dit med hjärtat uppe i halsen och fjärilar i magen. Som några kanske kommer ihåg så tränar jag cirkus så jag var tvungen att vissa mycket styrka och olika grejer som jag klarar av. Så mycket luft akrobatik var inblandad och ninja moves. Men efter två dagars audition så gick jag spänt och väntade för svaret och på eftermiddagen samma dag som dag nummer två av audition var så fick jag ett samtal när jag var och handlade. Jag sprang till kassorna för att få signal och jag svarade. DE SA MED GLÄDJE ATT JAG HADE KOMMIT MED! Jag skrek i affären så att alla började kolla på mig.

Och då undrar ni vad det är jag egentligen har fått komma med i? Då kan jag säga att man kommer kunna se mig på Östgötateaterns nya uppsättning av Peter Pan i December. Jag kommer få vara en av akrobaterna! Jag är så himla glad och kan verkligen inte vänta till Augusti då vi ska börja träna.

Jag har bara varit med i cirkusen i nästan 4 år och att få vara med i en sådan här sak är verkligen något som får en att förstå att man faktiskt kan börja på absolut botten och jobba sig upp till något riktigt stort. Det är liksom en bekräftelse på att det man gör är man faktiskt bra på och det får mig att må riktigt bra. För att jag har verkligen jobbat arslet av mig under dessa 4 år. Och att veta att man kommer få vara med i en berättelse som man har älskat sedan man var liten är verkligen en dröm som går i uppfyllelse.

Men detta betyder ju att jag kommer ha så mycket att jag kanske inte hinner med att blogga och läsa mycket böcker men jag hoppas att ni förstår. Varför jag inte har bloggat nu i början utav året är på grund utav nationella prov och jag tror ni vet alla hur stressad man är för dem jävla proven så jag tänker inte ens försöka förklara hur stressad jag har varit.

Men jag hoppas att vi syns snart!

2 kommentarer:

 1. Alltsåååå åh HERREGUD SÅ COOOLT!! Grattis! Ända sedan jag läste Curkusflickan har jag haft en liten dröm om att en dag vara med i cirkus, nu när du kommit såhär lång på egentligen rätt så kort tid får det mig bara så himla pepp på att det faktiskt är möjligt, bara man vill tillräckligt och orkar träna. Hoppas du får det superkul och att uppvisningen blir en succé :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tackar tackar! Gud vad kul att höra! Det är otroligt roligt och jag tycker helt klart att du borde pröva det :) Det kan vara lite jobbigt i början men om man som sagt håller sig själv motiverad och har ett mål så kommer man alltid att klara det till slut :)

   PS. Jag har en tävling här på bloggen om du skulle vilja vara med, jag lottar ut ett exemplar av Enklav av Ann Aguirre ;)

   Radera